Bed&Breakfast

Bed & Breakfast met paardenstalling.

Wilt u zich inschrijven, maar komt u van wat verder weg, dan biedt(-en) onderstaande Bed & Breakfast met paardenstalling misschien wel de uitkomst.

www.rustpuntgrooteheide.nl  Heeze-Leende
Bed & Breakfast Rustpunt Groote Heide is gelegen in de gemeente Heeze-Leende en kent een unieke omgeving met een overweldigende en gevarieerde natuur die reikt tot aan de Belgische grens.  Als menner of ruiter kunt u eindeloos wegrijden of deelnemen aan de paardenrally’s of toervarianten.
Naast de fraaie appartementen is er ruimte om uw paard te stallen en beschikt het terrein over voldoende weidegang en een overdekte rijhal.
Adres:  Heezerenbosch 24, 5591TA,  Heeze Noord-Brabant, Telefoon: +31(0)40 2261181, Mobiel : +31(0)6 57002046, www.rustpuntgrooteheide.nl

logo rustpuntgrooteheide

paardenstalling met appartementen.

———————————————————

  

Thuis in de natuur bij Weijergaerde in Luyksgestel:

Een fijne vakantie voor u en uw paard.
Bij Weijergaerde in Luyksgestel, kunt u uw paard meenemen op vakantie.
U slaapt in een van onze comfortalbe vakantiehuizen, terwijl uw paard gestald wordt in een van de ruime boxen. Overdag kunnen de paarden in de wei voor het vakantiehuis gezet worden. Vanaf het terrein kunt u gebruik maken van ruiter-menroutes, of in alle vrijheid je eigen pad kiezen.

thuis in de natuur

Weijergaerde Thuis in de natuur:
Adres: Boscheind 79   5575 AA Luyksgestel
Tel.: 0497 542491
www.weijergaerde.nl   info@weijergaerde.nl

————————————————————-

logo P       B&B Paardensportcentrum de Kempen, Eersel.
Bij Paardensportcentrum De Kempen in Eersel is het mogelijk voor ruiter en paard om te blijven overnachten, voor een nacht, weekend, week of midweek. Steeds meer mensen ontdekken het prachtige natuurgebied De Kempen en zoeken de Brabantse gezelligheid op voor een vakantie.
Bed and Breakfast of Bed and Box!
Indien u niets met paarden heeft, kunt u gebruik maken van een van de 2 Bed and Breakfast appartementen. Deze hebben een eigen ingang, zijn compleet ingericht en ontbijt wordt in het appartement geserveerd!
Gaat u met eigen viervoeter op vakantie en bereidt u liever uw eigen ontbijtje, zodat u de kosten helemaal in eigen hand kunt houden: dan is Bed and Box precies wat u zoekt.
Ook voor groepen hebben we mogelijkheden, deze bestaan uit 2 groepsaccomodaties.
  • *een 32 pers groepsaccomodatie met leefruimte
  • *een 12 pers groepsaccomodatie met leefruimte en binnenplaats met daarbij een hottub en kampvuurplaats deze 12 pers acc. is wat luxer ingericht, met een electrische oven en een vaatwasser.
Paardensportcentrum De Kempen & Bed en Breakfast
Peter & Anja van de Ven | Molenveld 5 | 5521 NP  EERSEL | 0497-512534 | info@pck-eersel.nl
————————————————
recreatieboerderij 't schutje

www.recreatieboederderijschutje.nl    Soerendonk / Budel
Recreatieboerderij ‘t Schutje is een gezellige, luxe Bed & Breakfast aan de rand van Soerendonk met veel faciliteiten.  Het ontleent zich perfect als uitvalsbasis voor toeristen die willen overnachten en hun paard mee willen brengen.  Er zijn stallen en weidegang ter beschikking.  Vanaf de boerderij  heb je direct aansluiting op de KNHS-knooppunt routes en routenetwerk van Cranendonck.  Ook voor  het jaarlijks event Smokkelrally in Budel is onze B&B een prima uitvalbasis.

Adres: ‘t Schutje 2, 6027 NJ Soerendonk
Telefoon: +31 (0)6 36 01 64 84  / Fax: +31 (0)495 59 91 69
Email:  info@recreatieboerderijschutje.nl

 
recreatieboerderij ‘t schutje

————————————————————————-

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>