Overige ritten

Onderstaande een overzicht van overige ritten.
Deze zijn nog niet aangesloten bij Paardenrally, maar worden wel positief geadviseerd en gepromoot. Opgeven rechtstreeks bij de organisaties zelf.

Klompenrit in Best:   Zondag  2 september 2018
Geheel nieuw in 2018 is de Klompenrit in Best.  Initiatiefnemer  is Toon v/d Loo en hij krijgt hulp van een fanatieke groep vrijwilligers.
Toon is een fanatiek deelnemer bij andere paardenrally’s.
mailadres: klompenrit@hotmail.com   website:   www.klompenrit.nl
tel: 06-41495647
bankrekening: NL28RABO0327789808 tnv Klompenrit Best

Klompenrit

Wat is De Klompenrit?

De Klompenrit in Best is een paardenrally voor paarden onder de man rijdend en aangespannen teams. De Klompenrit speelt zich af in een deel van Het Groene Woud aan de Noordkant van Best en de oostkant van Oirschot bij ondermeer Landgoed Heerenbeek, de Mortelen en Landgoed Velder. Datum: 2 september. (1e Zondag van September).

Er wordt een toerrit (geen gepuzzel of opdrachten) en een oriëntatierit (met foefen/opdrachten) uitgezet.  Meer info op de website www.klompenrit.nl

INSCHRIJVEN Klompenrit (klik hier)

30 september:  Rit  Manege Soethout: (Oirschotse Heide)
Dit jaar organiseren wij voor de elfde keer een rally voor Ruiters en Menners in en rond de Oirschotse Heide. Dit jaar is door de slechte weersomstandigheden de rit verschoven van 23 september naar 30 september 2018.
Vertrek en finish is bij Manege Soethout.

Dit jaar wordt onze rally voor de tweede keer uitgezet door Teun Vosters. De afstand ligt rond de 25 km en wordt afgesloten met een gezellige barbecue.
Opgeven kan via onze website www.rvms.nl


 ——-
Meijldijkrally Heeze/Geldrop
,    21 Oktober 2018
Ieder jaar op de 3e zondag van Oktober is er de gezellige Meijldijkrally.  een toer/puzzelrit met pijlen, voor aanspanningen en equips prima te doen!  € 15,–  inschrijfgeld
Inschrijven via email : meijldijkrally@hotmail.com
Start vanaf Manege/Cafe boerderij van Meijl, Kreijl 40, Heeze.
Telefoon: 040 285 6440

Voorjaar 2018:  (reeds geweest)

Oranjerit Bergeijk-Riethoven:  Zondag 29 April 2018 Na een succesvolle samenwerking met de rijvereniging van Riethoven houden we de Oranjerit wederom in Riethoven. Dit jaar komen Jenneke Spanjers en Hetty van de Ven, twee fanatieke rallyrijders met veel ervaring, ons versterken met het uitzetten van de rit. Dus jullie kunnen weer foefen verwachten die jullie van de Oranjerit gewend zijn!

Start- en eindpunt van de rit is op het terrein van St Willibrordus in Riethoven (zandpad aan Dorpsstraat 11d, kruising met Tonterstraat). De start zal plaatsvinden tussen 10.00u en 11.30 uur. Wilt u deelnemen aan deze gezellige rit? Geef u dan op via mail of telefoon: oranjerit@hotmail.com of 0644340438

De kosten à 20 euro per equipe of aanspanning kunt u overmaken op rekeningnummer: NL45 RABO 0106 3055 22 o.v.v. oranjerit + naam deelnemer.

Kempenlandrit Heeze-Leende- Sterksel,  24 juni 2018 Deze tocht is gratis voor alle menners. De dag staat in het teken van onze senioren. U komt samen met uw chrome naar de opstapplaats in Sterksel  en krijgt daar  2-4 personen met u mee.  U rijdt een route van ± 15 km welke middels pijlen is uitgezet, met als doel de senioren een mooie dag te bezorgen.  De dag wordt georganiseerd en betaald door de LIONS Club.  Natuurlijk wordt u onderweg  gratis, koffie, soep en belegde broodjes aangeboden. We hebben minimaal 40 menners nodig dus geef u op:  Kempenlandrit inschrijven Opgeven:  stuur een mail naar: info@paardenrally.nl  of bel: 06-53338688

 

jaar: 2016

Kempenlandrit Heeze-Leende,  26 juni 2016
Deze tocht is gratis voor alle menners. De dag staat in het teken van onze senioren. U komt samen met uw chrome naar de opstapplaats in Heeze-Leende en krijgt daar  2-4 personen met u mee.  U rijdt een route van 15 km welke middels pijlen is uitgezet, met als doel de senioren een mooie dag te bezorgen.  De dag wordt georganiseerd en betaald door de LIONS Club.  Natuurlijk wordt u onderweg  gratis, koffie, soep en belegde broodjes aangeboden.
We hebben minimaal 40 menners nodig dus geef u op:  Kempenlandrit inschrijven
Opgeven:  stuur een mail naar: info@paardenrally.nl  of bel: 06-53338688

 ———————————-

Foto Bert Keet.

Foto Bert Keet.  (Parelrally; Kasteel Heeze)