INSCHRIJVEN 2022

Inschrijven voor de paardenrally of toervariant.

Hieronder kunt u per rit inschrijven: U ontvangt dan een bevestiging per mail met informatie over het bankrekening nummer e.d.
Voor alle ritten geldt een inschrijfbedrag van €25,- per aanspanning en €25,- per equipe (2 personen), indien u tijdig betaald:  6 dagen vóór aanvang v/d desbetreffende rit. Betaald u later of schrijft u minder dan 6 dagen voor de rit in, dan is het inschrijfbedrag €30,- per aanspanning en €30,- per equipe (2 personen). Uw inschrijving is pas definitief wanneer u het inschrijfgeld heeft overgemaakt. U bevestigt daarmee akkoord te gaan met de reglementen en deelname op eigen risico. Het inschrijfbedrag en bijbehorende consumpties voor aanspanningen is op basis van 2 personen. Eventuele extra personen graag bij het secretariaat melden. Eventuele extra consumpties zijn voor eigen rekening.

De Ritten 2022:  (Inschrijven door te klikken op de rit waarvoor je wil inschrijven).

Vanaf nu kunt u inschrijven voor bovenstaande ritten 2022. Dit doet u door op de naam van de rit te klikken. U wordt dan door gelinkt naar de desbetreffende rit om in te schrijven. Uw inschrijving is pas definitief nadat u ook het bedrag heeft overgemaakt naar de desbetreffende bankrekening.  Uw betaling is tevens de bevestiging dat u deelneemt op eigen risico en in geen enkel geval de organisatie aansprakelijk stelt.